Često u trgovini pružim ruku baš prema ovom poznatom slatkom obroku(?). Evo kako to izgleda u home made verziji. Ja sam uzela recept s coolinarike i radila po njemu, tek sam kasnije vidjela prekrasan recept koji je postavila Maja s detaljnim uputama.
Savjetujem da pažljivo pročitate njezin recept ako se odlučite pripremiti ovaj desert.
3 jaja
3 žlice šećera
3 žlice brašna
2 žlice kakao praha
1/2 vrećice praška za pecivo
za kremu
5 dcl slatkog vrhnja
4 lice meda
2 lista želatine
200gr tamne čokolade
40 gr maslaca
Biskvit prerezati vodoravno na dvije kore, na prvu koru namazati polovicu kreme, izravnati površinu i staviti na 10tak minuta u zamarzivač da se stisne, premazati tankim slojem čokolade, ovo je stvarno važno, da to bude tanki sloj, samo par žlica i opet namazati ostatak kreme od slatkog vrhnja. Prekriti drugom korom pa na nju izliti preostalu otopljenu čokoladu. Staviti u hladnjak, najbolje preko noći.