200 gr kokosa za kolače
2 bjelanjka
mrva soli
vrh žličice stevije u prahu (možete koristiti običan šećer 3 žlice)
tamna čokolada(bijela, mliječna...)
Bjelanjke lagano razmutite vilicom, dodajte im sol, sladilo po želji i kokos. Smjesa treba biti vlažna i ljepljiva. Na masni papir vadite žlicom hrpice, ili uz pomoć dvije žlice oblikujte knedle a možete kao i ja utisnuti smjesu u silikonski kalup pa kad se stisne prebaciti na papir za pečenje. Ovi kolačići peku se 10-15 minuta na 170 stupnjeva. Pazite ih jer lako primaju boju. Ohlađene kolačiće uronite u čokoladu!
Dobar način za potrošiti zaostale bjelanjke.
OdgovoriIzbrišiovo deluje mnogo ukusno, a tako jednostavno :D hvalaaaa.
OdgovoriIzbrišiZanimivo i veoma jednostavno. Nešto za moju malu kčerkicu.
OdgovoriIzbrišiJako intersantni i zanimljivi
OdgovoriIzbrišiJednostavni, a efektni
OdgovoriIzbriši