aromatičan rižoto s bundevom
slatka krema od bundeve
curry od bundeve i slanutka
gusta juha od muškatne tikve
sastojci za dvije osobe
225 gr pirea od pečene bundeve
250 gr kravlje skute
3 jaja
50 gr parmezana
200 gr glatkog brašna
sol, papar, muškatni oraščić
200 gr polusuhih kobasica
salata po želji
U posudi vilicom usitniti skutu,pa dodati pire od pečene bundeve, brašno parmezan i jaja, začinite po želji. U velikom loncu zakuhati vodu i skuhati njoke dok ne isplivaju na površinu.
Na tavi prepržiti kolutiće kobasice i dodati njoke,Njoke dobro uvaljajte u masnoću od kobasica. Dodajte listiće kadulje. Poslužite uz omiljenu salatu, od mene je to crveni radič i endivija.
Vatromet najlepsih jesenjih boja na tanjiru, diiiivna prezetacija.:))) p.s. ovih dana cu nadam se skupiti sve isprobane receptice i objaviti ih u jednom postu, kasnim nacisto.:)
OdgovoriIzbrišiDivne boje na tanjuru, baš zato i volim njoke od bundeve
OdgovoriIzbrišiKoju krasnu boju imaju, super recept.
OdgovoriIzbrišiPrava fantazija okusa :)
OdgovoriIzbrišiKrasno izgleda. A fotke one prave jesenske.
OdgovoriIzbrišiSuper mi je ova ideja s kobasicom i prženjem, baš ću probati!
OdgovoriIzbriši