sastoji za 4 osobe
400 ml kokosovog mlijeka iz konzerve
2 žlice kokosovog šećera
mahuna vanilije
1 žličica agar-agar praha (možete koristiti želatinu životinjskog porijekla)
za kompot
2 abata kruške
150ml vode
3 žlice kokosovog šećera
štapić cimeta
mahuna vanilije
par cvjetića zvjezdastog anisa
Mlijeko zagrijati do vrenja, dodati šećer i otvorenu mahunu vanilije. Agar agar rastopiti u nekoliko žlica vode pa dodati u mlijeko i sve prokuhati. Smjesu uliti u posudice za posluživanje i staviti na hlađenje. Za kompot očistite kruške i narežite na kockice. U lončicu zakuhati vodu i šećer, dodati začine i kockice kruške pa sve kratko pirjati dok kruške ne omekšaju. Ohlađenim kompotom prelijte panna cottu.
Ovo je odlično in veoma jednostavno. Super dizajnirano i odlične fotke ;)
OdgovoriIzbrišiPrekrasno izgleda.
OdgovoriIzbrišiDivne fotke...
OdgovoriIzbrišiDraga moja ovo je prefantastično. Inače ovaj recept već godinama radim svojim ukućanima
OdgovoriIzbrišiSlika je mrak, nemam riječi