100 gr tamne čokolade 70%
2 žlice meda/javorovog sirupa
1 šalica sjemenki
(chia, lan, suncokret, buča, kokos čips, lješnjaci, orasi, kakao zrna, konoplja)
Čokoladu otopiti na pari uz dodatak meda pa umješati sjemenke i orašate plodove. Smejsu izlitu i kalup obložen masnim papirom pa staviti u hladnjak da se stvrdne. po želji preliti još jednim slojem čokolade pa posuti sjemenkama. Rezati ostrim nožem, držazi u hladnjaku
Odlično! Još bolje bi bilo, da bi tempirala čokoladu jer onda ne treba, da je u hladnjaku. Krasne fotke!
OdgovoriIzbrišiiskreno nisma imala vremena, kad mi je ideja pala na pamet zeljela sam je čim prije provesti u djelo
IzbrišiDivno! Savršeno izgleda!
OdgovoriIzbrišihvala
IzbrišiOdlično, i kod mene hrpa sjemenja u špajzi. Moje završe uglavnom u kruhu, jer su moji kruhomani...
OdgovoriIzbriši