petak, 22. svibnja 2015.

Recenzija-Electrolux sportski blender ESB2500

Svakodnevno radim sokove od voća i povrća  u svom blenderu. Ali kad sam ugledala ovaj Blender odmah sam pomislila kako bi bilo dobro imati i jedan ovakav, u kojem svoj čarobni napitak mogu odmah i ponijeti sa sobom. Još jedna prednost koja mi je odmah pala na pamet je da navečer u boci složim sve sastojke i spremim u hladnjak i ujutro samo spojim na bazu i smoothie je spreman za nekoliko trenutaka.  Electrolux Hrvatska tu mi je izašao u susret i za nekoliko dana blender je bio u mojim rukama.


Samo kučiste je  poprilično maleno pa ne zauzima puna prostora a dvije boce koje dolaze u setu su napravljene od plastike Tritan bez BPA i svaka ima sportski čep, zapremine su 600ml, otporne su na udarce i pucanje. Ako imate veću obitelj i trebate još boca, slobodno ih možete dokupiti pa svaku označiti svojim imenom.
Sportski blender snage 300W bez problema drobi led i smrznuto voće. Isprobala sam svoje omiljene kombinacije svježeg i smrznutog voća i povrća, s dodatkom leda, kefira, superbobica i proteinima konoplje. Svaki put rezultat je bio odličan. Ako ste u potrazi za blenderom a imate namjeru svoj napitak ponijeti sa sobom ovo je prava stvar. Tu je i "ušteda" na pranju posuđa budući se smoothie radi i pije iz iste posude.


sastojci za smoothie

300gr kefira
1 banana
šalica jagoda
šalica smrznutog bobičastog voća
1 žličica maca praha
1 žličica acai praha
1 žličica javorovog sirupa
nekoliko kockica leda

jagode oprati i staviti u bocu, dodati  bananu u komadima, kefir, led i začine. Zatvorite bocu i stavite na kučište. Blendajte dok se sve ne poveže u kremastu, glatku smjesu.
Skinite čep s nožićima pa stavite sportski čep i ponesite bocu sa sobom, možda kao ja, u park.



Broj komentara: 5:

  1. Super je ova opcija jedne posude - u istoj se radi i nosi! A tvoje smoothie ideje su uvijek originalne!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je super za one, koji bi sami željeli, da rade svoje smoothije.
    Dobra fora, da je posuda i prenosljiva boca.

    OdgovoriIzbriši
  3. svaka pohvala za sliku :) pitanje za blender: da li može samljet orašaste plodove budući da radim brašno treba mi nešto provjereno za to? probala sam nutribullet i odličan je ali nažalost skup..

    OdgovoriIzbriši