utorak, 28. ožujka 2017.

Tramezzini sa dimljenom oradom u suradnji s Cromarisom

Dobila sam nedavno paket od Cromarisa, i čim sam ugledala filete dimljene orade odmah mi je na pamet pala ova ideja. Budući da obožavam dimljeni losos sa zadovoljstvom sam isprobala dimljene filete orade  i brancina. Cromaris još u svojoj ponudi ima i marinirane orade i brancine kao i svježu ribu, posebno za one kojima je čišćenje ribe mrsko napominjem da u ponudi imaju i filete svježe orade,brancina i hame.
 Njihove proizvode možete naći u svim većim trgovačkim lancima ili u njihovim ribarnicama. Više o ponudi  pogledajte na njihovoj stranici.

  Ove brze zalogajčiće možete pripremiti za čas kad vam navrati društvo. Potrebno je svega par sastojaka koje možete zamijeniti ovisno sezoni ili vašem guštu. Fali vam samo veselo društvo i čaša vina i  fešta može početi.



1 pakiranje kruha za toast bez korice
200 gr krem sira
1 krastavac (možete koristiti ukiseljeni)
1 vezica rotkvica
1 pakiranje Cromaris dimljene orade
1 pakiranje mikrozelenja po izboru (možete koristiti rukolu)




Kruhu odrežite koricu pa premažite krem sirom i poslažite šnite krastavca, preklopiti drugom šnitom kruha. Dvije unutarnje šnite kruha treba namazati krem sirom s obje strane.
Opet premažite krem sir pa  natrgajte filete dimljene orade Cromaris i ponovo preklopite kruhom.
Sljedeći sloj je krem sir i na njega stavite narezane rotkvice i mikrozeljenje.  Pokrijte zadnjom šnitom kruha i dobro pritisnite da se sve slijepi.
Držite u hladnjaku do posluživanja.
Prije posluživanja odrežite na oblik trokuta, poslužite uz masline i vino.

Još ideja za pripremu Cromaris ribe potražite kod Domaćice, Darka i Sandre



Nema komentara:

Objavi komentar