Jer "naša bilježnica s receptima" kako od milja zovem moj blog, da naša jer je vaša koliko i moja, služi upravo tome, da zabilježim one odlične ideje ili recepte.
Iako tikvice ljeti jedem doslovno svakodnevno, moram priznati da nisam veliki obožavatelj, uvijek ih vješto prikrijem začinima. Kad sam prvi put probala sirove tikvice iskreno su mi se svidjele, najčešće ih tako jedem. Bitno je da koristite što manje, tanje i mlađe tikvice.
sastojci
4 baby tikvice 
prstohvat soli
4 žlice dobrog extra djevičanskog  maslinovog ulja
papar
...
listići metvice po želji
 Tikvice je potrebno izrezati na tanke listiće, to možete učiniti pomoću ribeža za kupus ili još bolje gulilice za mrkvice. U zdjelice promješajte limunov sok i ulje. 
Prije samog posluživanja pospite krupnom solju i poškropite uljem i limunovim sokom.
Nema komentara:
Objavi komentar