Ako ste u prilici nabaviti zadnje domaće pomidore, tikvice, patlidžane i paprike, za vrlo kratko vrijeme možete imati brz ručak. Iako je već jesen ja i dalje uživam u ljetnom povrću.
sastojci za jedan tart
1 paket razvaljanog lisnatog tijesta
1 paprika
1 tikvica
1 patlidžan
salsa od pomidora
origano,sol
maslinovo ulje
Tikvicu i patlidžan oprati i narezati na tanke kolutice, posoliti. Papriku očistiti od sjemenki i isto izrezati na kolutiće. Na lisnato tijesto u tankom sloju namazati domaću salsu od pomidora, pa poslagati kolutiće povrća.Posuti s mal osoli i papra i začiniti majčinom dušicom, preliti maslinovim uljem pa peći u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, oko 30 minuta.
Također uživam u zadnjim plodovima paradajza i drugog povrća, a ovo je lijep način da ih iskoristimo do kraja :)
OdgovoriIzbrišihvala ti na komentaru!
Izbrišijoj baš je divno!
OdgovoriIzbrišihvala!
IzbrišiI kad fino povrće pusti svoje sokove,a dizano tijesto hrskavo.
OdgovoriIzbrišiOdlično.
upravo tako!
IzbrišiKrasne fotke, krasan recept. Kombinacija tijesta i povrća je divna.
OdgovoriIzbrišihvala ti!
IzbrišiJako dekorativno preklopljeno lisnato tijesto, baš kao da mami da ga se napuni ukusnim povrćem.
OdgovoriIzbrišiSuper izgleda.
OdgovoriIzbrišihvala!
IzbrišiOvo je super,a javljam ti da sam puding sa Nutellom probala i pravim ga ponovno,to ti sve govori,hvala ti na super receptiću:)
OdgovoriIzbrišibaš mi je drago to čuti, hvala ti što si isprobala!
Izbrišija bi se vratila na ono divno ljetno povrće...ah :) krasan recept!
OdgovoriIzbrišidivan tart, bas mi se dopada :)
OdgovoriIzbrišihvala tu!
IzbrišiOvo si odlično napravila ! I ja uživam u povrću dok god ga ima, ovaj tart je super ideja i jako dobro mi izgleda !
OdgovoriIzbrišihvala ti!
IzbrišiOvo je divna kombinacija i vrlo lepo napravljena "korpica" od testa:))
OdgovoriIzbrišilijepa mi je ova kombinacija, domaće povrće na tijestu nikad ne bih odbila :)
OdgovoriIzbriši