Uzmite omiljeno voće, napravite hrskavi pokrivač i ne zaboravite sladoled.
Ajmo na recept
 1 šalica jagoda
4 stabljike rabarbare
2 žlice meda
sok jednog limuna
2 žlice rižinog brašna ili škrobnog brašna
 hrskavi posip
50 gr zobenih pahuljica
30 gr rižinog brašna
50 gr badema
žličica cimeta
2 žlice kokosovog šećera
1/2 žličice praška za pecivo 
50 gr maslaca
Voće narežite na veće komade pa zasladite šećerom i limunovim sokom,  dodajte brašno, sve izmješajte i uspite u kalup za pečenje. 
Sve sastojke za mrvičasti sloj osim maslaca izmješajte u  kuhinjskom robotu i na kraju utrljajte maslac. Grube mrvice pospite preko voća pa zapecite 30 minuta na 180 stupnjeva do zlatne boje, Poslužite uz sladoled
*umjesto jagoda i rabarbare probajte s marelicama ili breskvama, šljivama i višnjama 
 
 
 
Super su mi ti cramblovi, jednostavni a svestrani.
OdgovoriIzbriši